Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord | Aannemersbedrijf Veenendaal

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord | Aannemersb...
Algemeen | 25 april 2024

WELKOM AANNEMERSBEDRIJF VEENENDAAL uit ARNHEM als nieuwe bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds!

Aannemersbedrijf Veenendaal biedt een totaaloplossing voor alle soorten bouwprojecten. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken of om een totale verbouwing; het bedrijf beschikt over de benodigde knowhow en heeft door de jaren heen honderden unieke projecten in de regio én daarbuiten gerealiseerd.

Waardevolle projecten
Jim Veenendaal, eigenaar van aannemersbedrijf Veenendaal: “Toen mijn zoon een tijdje terug acuut moest worden opgenomen in Rijnstate, kwam ik in aanraking met de waardevolle projecten van het Rijnstate Vriendenfonds. Zo krijgt het Kindercentrum waar mijn zoon lag, dit jaar een buitenspeelterras waar de jonge patiënten binnenkort in de buitenlucht kunnen spelen en ontspannen. Door de inspanningen van het Rijnstate Vriendenfonds en de medewerkers van het Kindercentrum is er voldoende geld geworven om dit te realiseren. Aan dit soort mooie initiatieven die een verblijf in Rijnstate een stukje aangenamer maken, draag ik heel graag mijn steentje bij. Op deze manier bouwt Veenendaal ook indirect mee aan de beste zorg voor iedereen in deze regio.”

Meer verhalen
Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Klik dan hier voor een overzicht en volg onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina. Wil je graag weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt, stuur dan een e-mail aan vriendenfonds@rijnstate.nl.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje